Inoportunitate prezidentiala

Inoportunitate prezidentiala

0 83

Observand ca lumea ii cam intoarce spatele – s-o fi prins oare de ce? – Basescu are somn nelinistit noaptea si ziua se autoinvita pe la tot felul de sedinte, adunari generale si de raportari si alte asemenea. Ca sa compenseze aplauzele tot mai anemice, si-a tras DVD cu momentele sampaniei din Piata Universitatii si si-l pune cand se intoarce din betii tot mai amare, iar nevasta doarme cu spatele la el.


Ca un ultim exemplu de prestatie (ne)prezidentiala poate fi privita si prezenta sa la alegerile pentru conducerea CSM. Ce cauta el acolo? Ce astepta el de la cei pe care ii tot blameaza cand nu ii canta in struna? Ce crede ca realizeaza bagandu-se cu anasana in sufletul omului?


Daca stam sa ne uitam ce moaca face in ultima vreme, nu putem decat sa radem cu un ochi, iar cu celalalt sa-i plangem de mila. Caci apare tot mai tuflit si mai prapadit, atat in exercitarea functiei, cat si ca simplu muritor in relatiile interumane.


I-ati ascultat cuvintele si i-ati vazut starea de masina decapotata de o bariera cand s-a adresat magistratilor de la CSM? Camerele de luat vederi ar fi trebuit sa insiste asupra celor prezenti in sala, ca sa se vada cata lehamite ii apucase pe cei prezenti acolo. Pe cine interesa, in acele momente, dialogurile conjugale ale Presedintelui, destainuiri de care nici la carciuma din colt nu se mai rade? Pana si hahaitul sanatos de alta data se transformase intr-un gajait fantomatic


Si acesta este barbatul care conduce o tara si o nevasta !? De fapt, incoerenta dialogului casnic este leita celui cu natiunea.


?


Mai stam mult pe ganduri?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.