INNA va canta in deschiderea FOTE

INNA va canta in deschiderea FOTE

0 100
Organizarea olimpiadei a intrat in linie dreapta; autoritatile au finalizat procedurile de achizitii a logisticii pentru bazele sportive si lucreaza la cele pentru transport si echipamentele voluntarilor. Elevii si studentii care vor dori sa asiste la competitii vor beneficia de transport gratuit asigurat de Primariei Brasov.
La festivitatea de deschidere a FOTE 2013 care va avea loc in 17 februarie pe arena Liceului Sportiv va canta Inna, cantareata care are milioane de fani in toata lumea. Inna va interpreta si imnul FOTE, prin adaptarea unui din hiturile care au facut-o faimoasa, a anuntat vineri George Scripcaru, primarul Brasovului si presedinte al Comitetului de Organizare FOTE.
Televiziunea Romana va fi partenerul intregului eveniment din zona Brasovului. Membrii comitetului de organizare FOTE lucreaza la foc continuu pentru a pune la punct toate detaliile competitiei.
Pana acum s-a reusit finalizarea achizitiilor pentru cronometraj, materiale si logistica pentru bazele sportive si urmeaza sa se puna la punct serviciile de transport si achizitie a echipamentelor pentru voluntari. Pentru elevii si studentii spectatori, Primaria Brasov asigura transport gratuit catre bazele unde se vor desfasura competitiile.
Organizatorii spera ca pana la data de 5 februarie constructorii sa reuseasca acoperirea Patinoarului din Poiana Brasov pentru ca mai apoi sa treaca la amenajarea arenei de gheata si asigurarea dotarilor necesare testelor. Festivalul Olimpic al Tineretului European are loc in perioada 17-22 februarie in sase locatii: Patinoarul Olimpic din Brasov, partinoarul si partia Sub teleferic din Poiana, partiile din Predeal, Cheile Gradistei si Rasnov. Peste 1500 de sportivi din 45 de tari sunt asteptati sa participe la FOTE.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.