Inlaturarea Regimului Basescu nu este suficienta!

Inlaturarea Regimului Basescu nu este suficienta!

0 100

Inlaturarea actualei guvernari – obligatorie si necesara – nu va fi suficienta, pentru ca va trebui construita si alternativa valabila, bazata pe oameni de buna credinta, cinstiti si drepti, dar mai ales competenti, a precizat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, intr-o postare pe blogul personal.
Fostul presedintele a subliniat ca „deviza zilei” pentru o renastere a societatii romanesti ar trebui sa devina cultivarea profesionalismului in toate domeniile, alaturi de „inalta tinuta etica si devotamentul fata de cei multi”, informeaza Agerpres.
„Ultimii doi ani reprezinta cel mai grav declin pe care l-a cunoscut tara in ultimii 20 de ani. Refacerea sperantei va fi un proces dificil dar necesar. Fripturismul, oportunismul, nepotismul, clientelismul politic si-au croit drum cu perseverenta in mentalitatea unor politicieni lipsiti de moralitate si de scrupule care au ajuns sa domine viata noastra publica. Este cel mai important si mai dificil proces care va trebui promovat de catre toti cei ce doresc binele acestei tari”, a mentionat liderul de onoare al PSD.
In opinia liderului de onoare al PSD, starea de spirit comuna a majoritatii populatiei este una „de descurajare, de descumpanire”, iar pentru unii de disperare si de lipsa de speranta, „insotita de tot mai multa teama fata de actiunile de intimidare si timorare la care sunt supusi de catre factorii administrativi”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.