Inis Neziri, din Albania, a câștigat MareleTrofeu Cerbul de Aur 2018!

Inis Neziri, din Albania, a câștigat MareleTrofeu Cerbul de Aur 2018!

0 192

Juriul a decis laureaţii ediţiei Cerbul de Aur 2018. La 50 de ani de la primul spectacol marca Cerbul de Aur, Marele Trofeu ajunge în Albania. Inis Neziri este marea câştigătoare a ediţiei aniversare şi a premiului de 25.000 de euro. Artista a interpretat, în concurs, piesele „Dau viata mea pentru o iubire” și „Piedestal”.

,,Vreau să mulțumesc Teleziunii Române pentru ocazia de a participa la Festival, ca reprezentant al țării mele. Victoria din această seară, în fața unor concurenți atât de buni, este o experiență incredibilă. A fost o competiție extraordinară, un moment de răscruce în cariera mea. Dedic această victorie familiei și echipei mele”, a declarat artista albaneză, vizibil emoționată.
Celelate premii :
Premiul I – Olivier Kaye, Belgia
Premiul II – Antonia Gigovska, FYR Macedonia
Premiul III – Kelly Joyce, Franța
Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune – Lidia Isac, Republica Moldova
Premiul Municipiului Brașov – Ryan O’Shaughnessy, Irlanda
Premiul Județului Brașov – Damiano Borgi, Italia
Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese românești – Raluca Blejușcă, România
Premiul Presei Festivalului – Ovidiu Anton, România
Premiul Publicului – Olivier Kaye, Belgia

La ediţia din acest an, juriul a fost format din: Edvin Marton din Ungaria, Gigliola Cinquetti, Kristina Cepraga Goodwin şi Luminiţa Dobrescu din Italia, Eleni Foureira din Grecia, Arsenie Toderaş din Republica Moldova şi Mădălin Voicu (România).

Carla’s Dreams și Nicole Scherzinger au apropiat, la propriu, publicul de scenă!

În prezența celor peste 5500 de spectatori din Piața Sfatului, alături de concurenți, pe scena Cerbului de Aur au urcat artiștii care au oferit recitalurile serii: Edvin Marton, Eleni Foureira, The Motans, Carla’s Dreams și Nicole Scherzinger. Carla’s Dreams și Nicole Scherzinger au oferit recitaluri senzaționale, care au ținut publicul treaz, deși orele erau înaintate, la momentul respectiv. Mai mult, publicul a ajuns până foarte aproape de scenă, a dansat și a atins, nu doar cu privirea de foarte aproape, vedetele recitalurilor. A fost o participare nemaivăzută a publicului, lucru recunoscut și de Nicole Scherzinger!
Festivalul se va încheia duminică, 2 septembrie, cu Gala România Centenar, un spectacol de folclor, mult așteptat!
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.