Inghesuiala in zonele cu umbra din oras

Inghesuiala in zonele cu umbra din oras

0 365

Temperaturile extrem de ridicate din ultima perioada ii fac pe oameni sa iasa din locuinte doar dimineata si seara. Pentru a evita expunerea la soarele puternic, majoritatea ies de dimineata pentru a-si face cumparaturile sau pentru a-si rezolva diverse probleme. Chiar si asa, oamenii circula pe cat posibil prin locuri umbrite si iau pauze dese pe bancile din parcuri sau in apropierea tasnitoarele din oras

Temperaturile extrem de ridicate din ultima perioada ii fac pe oameni sa iasa din locuinte doar dimineata si seara. Pentru a evita expunerea la soarele puternic, majoritatea ies de dimineata pentru a-si face cumparaturile sau pentru a-si rezolva diverse probleme.
Chiar si asa, oamenii circula pe cat posibil prin locuri umbrite si iau pauze dese pe bancile din parcuri sau in apropierea tasnitoarele din oras.canicula1
Fie ca au iesit la plimbare sau in parcuri, brasovenii si-au luat masuri de siguranta impotriva caniculei, iar copacii au devenit cei mai buni prieteni.
Si mamicile care si-au scos copiii la plimbare au ales dimineata pentru a-i proteja pe cei mici de razele soarelui.
Cei mai in varsta spun ca nu doar vremurile s-au schimbat in timp, ci si temperaturile si se tem ca, incet-incet, vom ramane cu doar doua anotimpuri.
In Brasov s-au inregistrat la pranz temperaturi de peste 34 de grade. Specialistii le recomanda cetatenilor sa nu se expuna la soare pe timp indelungat in intervalul orar 11:00 – 18:00.
De asemenea, brasovenii sunt sfatuiti sa consume multe lichide, indiferent ca se afla in casa, pe strada, sau la birou.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.