ING face investitii imobiliare la Brasov

ING face investitii imobiliare la Brasov

0 72

Grupul olandez ING are planuri mari cu orasul nostru. Pentru ca au vazut ca Brasovul are un potential turistic inca neexploatat, olandezii s-au gandit ca este locul ideal de incepere a unui proiect de dezvoltare. In acest sens, au fost pornite deja tratativele, intrucat, se pare ca o divizie a marelui concern, ING Real Estate Development, doreste sa faca o investitie de 200 de milioane de euro intr-un proiect rezidential la Brasov.


?Orasul nostru nu este singurul de pe lista marior investitori, acestia dorind sa deschida aceeasi afacere, la malul Dunarii, la Galati, dar si in Moldova, la Iasi, unde vor face o investitie la o scara mult mai mica, de numai 20 de milioane de euro.


In total, investitia pe care ING doreste sa o faca in Romania se ridica la suma de 400 de milioane de euro, dupa cum a declarat Siep Hoeksma, directorul executiv al biroului din Rom?nia al ING Real Estate Development Management.


Lucrarile pentru punerea pe picioare a acestor spatii rezidentiale si comerciale vor incepe in acest an si vor dura aproximativ trei ani.


E bine ca se construieste in zona imobiliara, pe cand si in zona productiva?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.