Infractori romani pe internet

Infractori romani pe internet

0 130

Dupa ce la noi in tara, abia daca se auzise despre cardurile bancare, romanii erau deja infractori de temut pentru cei care posedau astfel de obiecte. Mai mult, infractiunile care se fac la noi in tara te lasa pagubit si asa ramai si dupa ce semnalezi totul politiei si bancii la care ai cardul.
De data aceasta este vorba tot de fraude, dar de alt fel, din cel facute prin itermediul internetului.
Centrul pentru Fraude pe Internet (The Internet Fraud Complaint Center) primeste plangeri in continuu. Acest lucru nu impresioneaza pe nimeni, cu totii stim ca exista oameni certati cu legea in lumea asta. Insa, ceea ce ne ingrijoreaza si, chiar ne rusineaza, pe noi este faptul ca in marea majoritate a cazurilor este vorba de romani. E-bay, cunoscutul portal de vanzari pe internet, este piata perfecta pentru cei care vor sa insele. Faimosul ziar englez, Sun Times, care si-a exprimat in repetate randuri dispretul fata de cei de nationalitate romana, a semnalat ca infractorii din Romania folosesc Internet-cafe-urile pentru a nu fi depistati.
Pentru a fi siguri ca nu-si pierd clientii, E-bay face recomandari : folositi sistemul de plati securizat PayPal care garanteaza tranzactiile, spre deosebire de Western Union, Money Gram International si alte servicii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.