Infractiuni in cluburi si distilerii ilegale

Infractiuni in cluburi si distilerii ilegale

0 101
Descinderi in doua cluburi din Predeal. Politistii Serviciului de Investigare Fraude au descoperit 255 de CD-uri fara marca holografica si un plus in gestiune de peste 1500 de lei. Politistii ancheteaza si un caz de evaziune fiscala in Covasna, unde un barbat a prejudiciat statul cu un milion doua sute douazeci de mii de lei, prin procesarea si vanzarea ilegala de alcool sanitar. Faptasul, arestat pentru 29 de zile, risca 8 ani de inchisoare.
Politistii Serviciului de Investigare Fraude au organizat si desfasurat o actiune in Predeal, pentru prevenirea si combaterea actelor de violenta in cluburi si discoteci. Intr-unul din cluburi, politistii au legitimat 132 de persoane si au depistat doi DJ, care au foloseau 255 de CD-uri fara marca holografica.
Barbatii sunt cercetati in stare de libertate pentru incalcarea prevederilor legii 8/1996, potrivit precizarilor lui Liviu Naghi, purtator de cuvant IPJ Brasov.
Peste 1500 de lei in plus in gestiune au identificat politistii intr-un alt club din Predeal. Banii erau incasati de la consumatori si neevidentiati in casa de marcat. Reprezentantul clubului a fost sanctionat contraventional cu 6000 lei.
Un dosar mai amplu de evaziune fiscala a fost rezolvat zilele acestea. Politia urmarea cazul incepand din luna iunie si avea ca suspect principal pe un barbat de 40 de ani care a achizitionat in mod repetat alcool sanitar, dintr-unul din centrele comerciale ale Brasovlui. Alcoolul achizitionat era transportat apoi in judetul Covasna, unde era procesat prin intermediul a doua instalatii artizanale, dupa care era ambalat in recipienti de 1, 2 si 3 litri, vandut la preturi cuprinse intre 15 si 20 de lei litrul.
Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1 222 000 de lei, iar politistii au dispus  recuperarea integrala a acestuia.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.