Informator turistic, inaugurat la Predeal

Informator turistic, inaugurat la Predeal

0 111

Incepand de marti, 30 octombrie 2007, turistii care viziteaza orasul-statiune Predeal au la dispozitie un aparat de ultima generatie care ofera non stop informatii despre cazare, gradul de ocupare si tarifele din hoteluri, precum si despre mersul trenurilor, starea vremii si a partiilor de schi din zona. Este vorba despre un informator turistic lansat la Centrul de Informare si Promovare a Turismului din Predeal. Acest aparat special, care costa intre 8.000 si 10.000 de euro, mai exista in Miercurea Ciuc si Brasov, iar autoritatile promit ca pana la sfarsitul anului aparate similare vor exista in toate statiunile de pe Valea Prahovei, dar si pe Aeroportul Henri Coanda.


?


Cum functioneaza Tourist Informator


Turistul interesat de cazare in Predeal, de gastronomie, de atractii turistice etc. va putea beneficia non stop de aceste informatii prin intermediul unui ecran „touch-screen”.


Sistemul mai pune la dispozitia turistilor, in mod gratuit, o harta digitala cu posibilitatea localizarii in orice punct al ei, o camera foto digitala ale carei imagini pot fi atasate unui mesaj e-mail, si chiar un telefon cu ajutorul caruia pot purta o discutie de trei minute cu receptionerul unuia dintre hotelurile la care doresc sa-si faca rezervare.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.