Infiniti intra pe piata din Romania

Infiniti intra pe piata din Romania

0 72

AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Maserati, Lancia si Ssangyong va deveni de la inceputul anului 2009 importator oficial si pentru Infiniti, marca de lux a Nissan.


??????????? Din luna octombrie a acestui an, Infiniti va patrunde, prin companii importatoare, pe noua pieta europeana (Franta, Italia, Spania, Belgia, Olanda, Elvetia, Bulgaria, Polonia si Grecia), urmand ca, din ianuarie 2009, sa fie deschise operatiunile in alte sase piete, Romania, Israel, Suedia, Estonia, Letonia si Cehia. Trei luni mai tarziu, Infiniti va incepe operatiunile in alte sase state de pe continent, printre care Marea Britanie, Germania, Slovacia si Irlanda.


??????????? Infiniti e marca de lux a Nissan, fiind prezenta pe pietele din SUA, Canada, Mexic, Orientul Mijlociu, Coreea de Sud si Taiwan. Sunt planuri pentru introducerea marcii in China si Japonia. Numele modelelor sunt alfa-numerice, coupe-urile si sedanurile avand o litera, in timp ce SUV-urile au doua. Cifrele se refera la cilindre, spre exemplu QX56 este un SUV cu motor de 5,6 litri.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.