Infarct pe Postavaru

Infarct pe Postavaru

0 157

Alaltaieri dimineata, un barbat de 72 de ani a plecat, impreuna cu cativa amici, intr-o excursie spre masivul Postavaru, luand-o din Racadau prin spatele Tampii, prin zona Fantanita Popii si apoi, tangentand Poiana Brasov, spre Postavaru. Dupa ce grupul a strabatut o buna parte din drum, batranului a inceput sa-i fie din ce in ce mai rau, iar ajunsi in zona platoului Ruia, omul si-a anuntat amicii de drumetie ca nu mai poate continua pentru ca i se taie respiratia. Tovarasii de drumetie au cerut imediat ajutor, la fata locului sosind salvamontisti, jandarmi montani si o ambulanta. Din pacate, medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul, cu toate incercarile de surescitare.
Seful Serviciului Salvamont, Alexandru Nagy, spune: „Colegii de la ServiciulPublic Judetean au confirmat ca persoana este in soc cardio-respirator. In cele din urma s-a constatat decesul.”
„Au venit colegii de la Ambulanta si au incercat sa-l resusciteze, din pacate fara niciun efect. Am asigurat zona si am asteptat sa vina personalul de la medicina legala”, a declarat Codrut Dimes, plutonier major la Jandarmeria Montana Postavaru.
Salvamontistii si jandarmii montani au coborat, intr-un final si dupa indeplinirea primelor formalitati, trupul neinsufletit in oras, pentru ca familia defunctului sa poata incepe pregatirile de inmormantare, conform datinilor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.