Inevitabilul se produce: Cad testele PCR. Pasul următor pentru Gates și Soros

Inevitabilul se produce: Cad testele PCR. Pasul următor pentru Gates și Soros

0 51

De peste un an de zile am afirmat, alături de mulți oameni mult mai bine instruiți științific decât mine, că testele PCR nu au nicio relevanță diagnostică sau epidemiologică și că sunt folosite in scop politic, de putere și control, ca instrument măsluit de regizat amplitudinea dorită a pandemiei și ca pretext de restrâns drepturi personale și colective.
Iată că în sfârșit, pe 21 iulie 2021, s-au anunțat modificări importante referitoare la folosirea testului RT-PCR:
CDC retrage cererea de autorizație de urgență a testului RT-PCR, trimisă FDA. Practic RT-PCR nu va mai fi recunoscut ca test diagnostic în covid după data de 31 decembrie 2021.

CDC trimite notificări laboratoarelor care au folosit până acum testul RT-PCR, ca începând cu 31 decembrie 2021, să renunțe la acest test și să caute, în lista testelor aprobate de FDA, un alt test pentru diagnosticul bolii covid.

Sursa: cdc.gov

În paralel, un consorțiu din care fac parte Bill Gates și George Soros cumpără pentru 41 de milioane de dolari compania britanică Mologic, cea mai cunoscută producătoare de teste covid. Sursa nu este vreo fițuică conspiraționistă, ci cunoscuta și reputata publicație Forbes:
Fondul Soros pentru Dezvoltare Economică și Fundația Bill & Melinda Gates au anunțat lansarea unei noi inițiative, Global Access Health (GAH), cu scopul de a consolida implementarea la nivel mondial a tehnologiei medicale de salvare și achiziția ulterioară a companiei Mologic Ltd, cunoscută în prezent mai ales pentru tehnologia de prelevare nazală profundă utilizată pentru efectuarea testelor rapide covid-19.”

Întrebări imediate: De ce cumpără Gates și Soros fabrica de teste acum când sunt declarate defectuoase?
Dacă testele sunt dovedite ACUM a fi irelevante, de ce se vor scoate ABIA în decembrie?
Cred că pregătesc un nou fel de test genetic (unii zic că e bazat pe CRISPR) și au nevoie de timp până în decembrie pentru a-l scoate pe piață pe acesta nou.

Autor: dr. Mircea Pușcașu
Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.