După 0-0 pe Cluj Arena, FC Braşov a repetat scorul, astăzi, de data aceasta pe teren propriu : 0-0, cu CS Mioveni. Chiar dacă punctele puse în joc au fost foarte grele, FC Braşov nu a reuşit un meci bun, a jucat cu frâna trasă şi a irosit câteva bune oportunităţi de a marca. Două dintre ele, au purtat semnătura lui Marius Matei, care, surprinzător, nu a fost titularizat, ci a intrat în joc la puţin timp după pauză. Se pare că această situaţie a fost dictată de comportamentul jucătorului bucureştean, care s-ar fi erijat în şef de sindicat în vestiar şi, în plus, i-a venit un gând de plecare…În rest, ,,stegarii” au fost ţinuţi la respect, anihilaţi, de o echipă bine dispusă în apărare, disciplinată tactic, care şi-a văzut obiectivul îndeplinit în acest meci.

CS Mioveni a fost ocrotită şi de şansă, pentru că în repriza a doua, B. Stoica a fost aproape de autogol, dorind să trimită în corner şi doar o palmă a lipsit ca mingea să poposească în plasă…Un 0-0, care nu prea poate anunţa vremuri bune, din moment ce FC Braşov are în următoarele două etape meciuri dificile : la Satu Mare şi cu revelaţia din Târgovişte, acasă!

FC Braşov : Căucă – David, Hlinca, Puţanu, Olteanu – Avram, Moraru (H. Popa), V. Munteanu, Buga– Rusu (Matei) – Ene (Codoban)

fc bv 56Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.