Inecatii din Olt au iesit la suprafata

Inecatii din Olt au iesit la suprafata

0 573

Corpurile celor 3 victime ale Oltului din aceasta saptamana au fost recuperate de catre angajatii ISU, cu concursul scafandrilor. Primul cadavru iesit la suprafata apei a fost cel al femeii in varsta de 39 de ani din Voila, inghitita de ape marti dupa-masa, pe afluentul Oltului Voila

Corpurile celor 3 victime ale Oltului din aceasta saptamana au fost recuperate de catre angajatii ISU, cu concursul scafandrilor. Primul cadavru iesit la suprafata apei a fost cel al femeii in varsta de 39 de ani din Voila, inghitita de ape marti dupa-masa, pe afluentul Oltului Voila, in dreptul localitatii cu acelasi nume. Localnicii obisnuiesc sa vina aici sa sa scalde si sa faca picnic pe malul apei. Femeia insotise la scaldat mai multi copii, printre care si fiica sa in varsta de 11 ani. Copiii s-au scaldat o vreme in apropierea malului dar, la un moment dat, s-au indepartat si au fost inghititi de ape.
Femeia n-a stat pe ganduri si, desi nu stia sa inoate, s-a aruncat sa-i salveze. A reusit sa-si scoata din apa fetita si inca un copil, dar n-a mai reusit sa-l aduca si pe al treilea, un baietel in varsta de 9 ani. Amandoi au fost trasi de curenti in larg si s-au inecat.
In zona se aflau mai multi oameni veniti la scaldat, iar unul dintre acestia a apelat numarul unic de urgenta 112. Pompierii militari, ajutati de un echipaj de scafandri de la ISU Covasna, au scotocit marti zona pana la lasarea serii si au reluat cautarile in miercuri dimineata, cand au si dat de trupul femeii.
Miercuri, la lasarea intunericului, a iesit la suprafata apei cadavrul adolescentului in varsta de 16 ani, disparut luni in apele Olt, intre localitatile Ticusu Nou si Halmeag, intr-o zona cu curenti puternici.
In aceasta dimineata, echipajele de pompieri, dotate cu barci pneumatice, au dat in stufarisul de pe la malul apei si de corpul baietelului inecat odata cu femeia din Voila.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.