Indienii, interesati de statiunile balneo-climaterice din Romania

Indienii, interesati de statiunile balneo-climaterice din Romania

0 59

Operatorul indian de turism Seven Star Aviation Services si-a anuntat intentia de a promova pe piata indiana potentialul turistic al Romaniei. Un prim pas pentru materializarea intentiei de a aduce in Romania turisti din India, ar fi infiintarea unor linii aeriene directe intre Bucuresti si orase din India.In acest sens, Seven Star discuta cu United European Airways inaugurarea, in luna august, a unor zboruri directe de la Bucuresti la Ahmedabad si New Delhi.
„Romania are un amestec de plaje, statiuni montane si balneoclimaterice. Este o destinatie cunoscuta pentru terapia cu namol. In 2006-2007, aproximativ 2000 de turisti indieni au vizitat Romania, cei mai multi preferand statiunile balneoclimaterice si terapiile cu ape minerale”, a declarat Nailesh Mashru, presedintele companiei indiene.
Nici in sens invers nu strica zborurile Bucuresti – Ahmedabad si New Delhi. Cu siguranta vor profita si turistii romani, multi fascinati de India, care ar avea ocazia sa ajunga mai usor in aceasta tara.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.