Independentii din Consiliul Judetean in dialog cu partidele

Independentii din Consiliul Judetean in dialog cu partidele

0 173


La conferinta de presa de joi a grupului de consilieri judeteni independenti din Consiliul Judetean Brasov, seful grupului, Toma Dobrogeanu, a anuntat initiativa independentilor (Toma Dobrogeanu, Iancu Vespasian si Sebastian Grapa) de a demara un dialog cu toate fortele politice cu reprezentare judeteana si locala, in incercarea “de a stabili o atmosfera de dialog pentru ca in ultima perioada s-au radicalizat conflictele intre partide, atat la nivel national cat si local”.


“Aceasta atmosfera nu este propice unei bune colaborari. Facem asta cu gandul la proiectele importante pentru Brasov”, a precizat consilierul.


Potrivit lui Toma Dobrogeanu, daca se va continua cu scandalurile politice, se va ajunge la blocarea tutoror investitiilor in judet, cu consecinte nefaste asupra dezvoltarii.


In incercarea de a normaliza situatia, independentii din Consiliul Judetean si-au propus sa aiba intalniri cu primarii si consilierii din judet, incercand sa stabileasca impreuna cu acestia criterii corecte pentru promovarea investitiilor astfel incat sa se evite scandalurile.


Potrivit lui Toma Dobrogeanu, nu interesele de partid, ci prioritatile din programul judetean de dezvoltare si necesitatile obiective sa stea la baza alocarilor bugetare.


In ce priveste rezultatul initiativei, consilierul si-a exprimat speranta ca primarilor si consilierilor nu li se va interzice, pe linie de partid, participarea la intalniri.


“Exercitarea unui mandat nu este atributul unui partid politic”, a mai spus Toma Dobrogeanu.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.