Incurcate sunt autostrazile Domnului (Ponta)!

Incurcate sunt autostrazile Domnului (Ponta)!

0 582

De regula, infractorii o sterg pe nevazute, pe o poteca laturalnica, dupa comiterea faptelor. Este o regula de aur in sectorul furturi si alte fapte penale, si tine nu doar de siguranta faptasilor, dar chiar si de un dram de decenta si de constientizare a faradelegilor comise. Nu e cazul lui Victor Ponta, faptasul din fruntea Guvernului

De regula, infractorii o sterg pe nevazute, pe o poteca laturalnica, dupa comiterea faptelor. Este o regula de aur in sectorul furturi si alte fapte penale, si tine nu doar de siguranta faptasilor, dar chiar si de un dram de decenta si de constientizare a faradelegilor comise. Nu e cazul lui Victor Ponta, faptasul din fruntea Guvernului.

Dupa toate actele reprobabile al carui protagonist este, premierul nu are nici cea mai mica intentie sa se retraga discret din fotoliul din care a (de)savarsit politicele dezastruoase ale Cabinetului pe care il conduce. Nuuuuu.

Ponta vrea ceva majestuos, lejer megalomanic, asa cum si-a sarbatorit si ziua inainte de alegeri, in buna traditie a dictatorilor rosii pe care ii copiaza si ii plagiaza epigonic.ponta bomba

Presa a consemnat zicerea plina de miez de asfalt, in care Ponta ii porunceste ministrului Rus de la Transporturi: „Gaseste o solutie pentru autostrada Comarnic-Brasov si putem sa ne retragem in glorie”.

Bai, iti dai seama ca, in capul astuia, PSD-ul a guvernat glorios si ireprosabil si acum se impune sa se duca putin la odihna, dupa atata truda in sluba patriei, pe calea spre cele mai marete impliniri si inaintare a Romaniei spre pesedism total.

Cum ar spune un enorias fidel Cerului si Partidului – Incurcate sunt autostrazile Domnului Ponta!

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.