INCREDIBIL: Iohannis vorbește?! Așa zic cei de la UM Digi 24.

INCREDIBIL: Iohannis vorbește?! Așa zic cei de la UM Digi 24.

0 125


Nu aș fi scris acest articol dacă nu vedeam-auzeam un dobitoc de la U.M. Digi 24 care a cuvântat așa: „Președintele Iohannis și-a făcut timp și astăzi să ne vorbescă”.
Draghe dobitoc, intră în fișa postului și obligația legală ca președintele să se adresze națiunii pe care, cică, o reprezintă.
Președintele actual este doar un leneș (bradypodidae) care abia ,,apucă” vorbește. Necuvântător de fel nu face rău nimănui dacă exceptăm o țară întreagă. Prostul propgandist de la U.M DIGI 24 face rău prin influnța sa media. Prostul leneș nu face rău nimănui decât propriului sine.
Eh, trabantul R2D2 din ,,Războiul Șmecherilor” a scârâțit azi într-o conferință de presă ceva de genul ,,boala se duce de la om la om” (Nu la robot) și ,,nu vă îmbrățișați”.
Dar bre, ai ceva cu paradele gay, progresistule neo-marxist-corporatist? Păcat că Iohannis n-a băgat un yodler la sfârșit.
Dar am înțeles azi că trotineștii fericiți își pot turna bunicii dacă se duc să i-a lumină în afara arealului stabilit și sasul ce stă în șase case, eroarea istorică, Iohannis ne spune că dacă vom ieși vom muri. Tare!
De Hitlerjugend și Komsomol ai auzit? Pe la Forumul German, ceva, ceva? În afară de retrocedări forțate.
Da știu, am scăpat de Dragnea. Dar când când eșecul săsec se exprimă cum o se facea doar EBA, dacă o mai țineți minte, aia, fică de președinte cu nume de număr de mașină, am un BOCuleț de tristețe. Că am dat de un infantil a cărei singură calitate este aceea că e înalt, ca să ajungă la slănina oferită de austrieci din podul Alpilor.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.