Încotro se îndreaptă infrastructura de biciclete în Brașov?

Încotro se îndreaptă infrastructura de biciclete în Brașov?

0 128

Este întrebarea la care au fost invitați să răspundă mai mulți specialiști în cadrul unei sesiuni de conștientizare a importanței ciclismului și regulilor care trebuie respectate

Este întrebarea la care au fost invitați să răspundă mai mulți specialiști în cadrul unei sesiuni de conștientizare a importanței ciclismului și regulilor care trebuie respectate. Prezentările fac parte din proiectul BiblioBicicleta derulat de Biblioteca Județeană George Barițiu

În ultimii ani ciclismul a dobândit amploare în România, iar în tururile de bibicletă s-au implicat și bibliotecile județene din ţară. Blilioteca judeţeană George Barițiu din Braşov derulează împreună cu Centrul de Voluntariat, Asociația Visum și Agenția Metropolitană proiectul Bibliobicicleta.

În cadrul primei sesiuni de dezbateri a fost abordată tema infrastructurii de biciclete din Brașov.
Specialiștii au discutat despre proiectele și strategiile în ciclism pe care le are Municipiul.

Potrivit lui Radu Colț, Agenția Metropolitană Brașov, Primăria are în intenție să implementeze două trasee – din Răcădău până pe Poienelor și de pe Poienelor – Gară și apoi Către Centrul Civic.
În cadrul aceluiași proiect a avut loc și un atelier practic de educație rutieră pentru bicicliști la sediul Centrului de Voluntariat.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.