Incidentul Tunguska, o noua ipoteza

Incidentul Tunguska, o noua ipoteza

0 99

Si astazi se mai vad urmele unui eveniment petrecut la inceputul secolului trecut si cunoscut sub numele de Fenomenul Tungusc. Nici pana astazi nu s-a putut si si nici acuma nu se poate spune cu precizie ce s-a intamplat atunci, in indepartata Siberie.
Unii au presupus o explozie nucleara, altii ciocnirea cu un meteorit, iar altii caderea unei nave extraterestre.
Iata insa ca de curand a aparut o noua ipoteza, bazata pe ultimele studii la fata locului, unde nici pana astazi natura nu si-a vindecat ranile:un OZN s-ar fi ciocnit intentionat cu un meteorit pentru a salva Pamantul, potrivit Tunguska Spatial Phenomenon Foundation
Rezultatul a fost incidentul Tunguska, o explozie uriasa estimata la 15 megatone, care a doborat 80 de milioane de copaci pe o suprafata de 170 de kilometri patrati. Martorii au raportat o lumina puternica si o unda de soc, dar zona era atat de putin populata incat nu s-au inregistrat victime.

Majoritatea oamenilor de stiinta considera ca explozia a fost provocata de un meteorit la cativa kilometri deasupra Pamantului, dar Labvin crede ca o serie de pietre de cuartz cu niste semne ciudate pe ele ar fi de fapt resturile unor panouri de control al unei nave extraterestre.

„Nu avem tehnologia care sa ne permita imprimarea unor asemenea desene pe cristale”, a declarat Labvin unei agentii de presa macedonene. „Am descoperit si silicat de ferrum (complex polimaltozat de hidroxid de fier n.a) care nu poate fi produs decat in spatiu”.

Iata niste ciudatenii pentru tehnica pamanteana, care pun pe ganduri. Poate este un prim pas spre aflarea adevarului.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.