INCIDENT maritim periculos. Un distrugător rus a deschis focul la întânirea cu...

INCIDENT maritim periculos. Un distrugător rus a deschis focul la întânirea cu un vas de pescuit turc!

0 633

Dupa ordinul lui Putin de a rapunde cu foc direct la orice provocare a unor forte straine, distrugătorul rus ”Smetlivy”- anunță agenția Sputnik a fost nevoit să deschidă focul pentru a preveni coliziunea cu o ambarcațiune turcă,
Se pare ca a fost vorba de un Vas de pescuit, care nu a răspuns la contactul radio și la folosirea semnalelelor luminoase. Dupa ce a fost avertizat cu o salvă de tun de pe distrugător,abia atunci vasul turcesc și-a schimbat cursul.
Incidentul a avut loc în nordul Ministerul rus al apararii a anuntat ca una dintre navele sale de razboi a fost nevoita sa traga lovituri de avertizare catre o ambarcatiune turceasca in Marea Egee pentru a evita o coliziune, transmite Interfax, citata de Reuters.
Potrivit AFP, Moscova anunta ca l-a convocat pe atasatul militar turc dupa ce un distrugator a evitat la limita coliziunea  cu o nava turceasca in Egee.
„Pe 13 decembrie, echipajul navei rusesti Smetlivy, care se gasea la 22 de km de insula greceasca Lemnos, in nordul Marii Egee a evitat coliziunea cu o ambarcatiune de pescuit turceasca”, a anuntat ministerul apararii care a afirmat ca a folosit arme usoare pentru a avertiza ambarcatiunea.
Dupa focurile de avertisment trase, nava turceasca si-a schimbat cursul si a trecut la circa 500 de metri deINCIDENT maritim. Un distrugător rus a deschis focul la întânirea cu un vas de pescuit turcdistrugatorul rusesc, INCIDENTUL la 20 de kilometri de insula Limnos. Dar daca se intalnesc doi capitani de vas cu instabilitati emotionale si comportamentale, poti sa stii ce dandana mai iese? Sa nu uitam ca Basescu  a fost capabil sa dea foc la un intreg port francez!!
Ministerul rus al apararii a anuntat ca una dintre navele sale de razboi a fost nevoita sa traga lovituri de avertizare catre o ambarcatiune turceasca in Marea Egee pentru a evita o coliziune, transmite Interfax, citata de Reuters.
Potrivit AFP, Moscova anunta ca l-a convocat pe atasatul militar turc dupa ce un distrugator a evitat la limita coliziunea  cu o nava turceasca in Egee.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.