Inchizitorul pedist din Prefectura Brasov

Inchizitorul pedist din Prefectura Brasov

0 230

Ma uitam cu uimire la televizor si nu imi venea sa cred. Cum? Danu, un prefect abia “vizibil”, sa ia la palme (poate urcat pe vreun scaun sau pe o masa), primari PSD (saracii de ei), membrii de comisii sau chiar simplii cetateni aflati in “trecere” (audienta) prin institutie?


Pai asta nu e om ci un cosmar, gandeam ascultandu-l pe senatorul PSD Otilian Neagoe, in trecere si el prin cladirea centrala, in doua reprize-mandat: una de asistent de al prefectului Fulga?si cealalta chiar de prefect (e adevarat?- fara voie de la seful politic judetean !!).


Pai omul asta, prefectul Danu, mai nou – omul institutie, (pentru ca actuala putere, cea de dupa 2004, a botezat vechea Prefectura?in INSTITUTIA PREFECTULUI)!


Revenind la acest “Terminator” al Aliantei D.A. care a speriat,a santajat, a facut si-a dres cu primarii si sefii de institutii PSD-isti, care a blocat hotarari, ba chiar a tarat primari PSD prin instantele de contecios (blocate de HCL-uri respinse de Danu) , etc. etc.


Neagoe Otilian declara toate acestea ?la microfon, in fata camerei tv de la MIX, unde pana si cunoscuta moderatoare Onelia Pescaru a amutit!


Si asta nu este tot. Pai cu …aviara. Nu stiti?


Pai cand s-a pornit circul liberalului F dezertat la Stolajan, circul cu aviara, cu asasinatele la comanda a suteleor de mii de galinacee, ca nu mai stiau bietii tarani pe unde sa-si mai ascunda orataniile de frica “echipelor mortii” dispuse sa nu ierte nimic, prefectul Danu a plecat, ca sa se intoarca tocmai din …Polonia. O! Dar cate nu s-au mai spus! Ia sa vedem pe asta o stiti?


Ati auzit de PREFECTUL IOBAG? Ei bine tot de Danu este vorba. Este un “prefect iobag” la Curtea primarului Scripcaru! Asta e! O spun ca sa o stiti si pe asta!


?Dar cate nu s-au mai spus, desigur cu manie proletara, cu infierarea intrusului PD ist, cu o experinta data de anii de trista amintire, cand eram invatati sa uram capitalistul, burghezul si …”itelectualul”.


Oricum un prefect ca Aurelian Danu care sa nu vada si sa nu sanctioneze pe “primarul abuz” Scripcaru (?!) nu mai are ce cauta in biroul fostilor prim secretari comunisti si trebuie sanctionat pentru curajul si indrazneala de a fi criticat un predecesor.


Desigur concluzia senatorului (porunca zilei!) – afara cu intrusul (ii)!


?


Iza M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.