Incepe un nou an al sensurilor giratorii

Incepe un nou an al sensurilor giratorii

0 183

Pe brasoveni ii asteapta o noua perioada de transformari stradale. Primarul George Scripcaru a anuntat ca in acest an, incepand din martie, sunt programate alte lucrari de infrastructura, unele dintre ele fiind incluse in programul BERD. Bulevardul Saturn va fi cel mai mult supus lucrarilor. Va fi scoasa linia de tramvai, se vor reface strada si trotuarele, se vor amenaja piste pentru biciclisti. Si, spre disperarea pietonilor si bucuria soferilor este posibila scoaterea semafoarelor de pe Calea Bucuresti pentru fluidizarea traficului.


Totul insa, doar dupa ce retelistii vor finaliza refacerea tevilor si cablurilor, pentru a nu se mai intampla ca in atatea alte cazuri, cand asfaltul a fost spart dupa ce a fost turnat.?De Bulevardul Saturn se va ocupa firma Vectra, prietena de suflet a primarului.


?


Din proiectul investitiilor de infrastructura nu putea lipsi sensurile giratorii, care vor impanzi Brasovul. Unul in fata garii, unul la intersectia strazilor Poienelor, Saturn si Calea Bucuresti, si alte doua in centrul istoric, unul la baza drumului spre Poiana, iar altul la intersectia dintre Muresenilor si Bulevardul Eroilor.?


?


In plus, Scripcaru a precizat ca in acest an se va lua in discutie si introducerea unor noi linii de transport in comun, acolo unde exista solicitari, de exemplu o linie care sa lege Bartolomeul de Centru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.