Incepe Stufstock Greenfest

Incepe Stufstock Greenfest

0 61

50 de trupe vor urca la editia din acest an pe scenele Stufstock Greenfest de la Vama Veche. Evenimentul se va desfasura ?intre 16 si 19 august 2007. Diversitatea isi va spune cuvantul si de aceasta data, publicul avand ocazia sa asculte de la heavy metal, rock, punk, pana la funk, blues, folk, jazz, electro sau muzica ambientala.


Metalistii de la Cradle of Filth, punkerii de la Toy Dolls si Dandy Warhols si funkerii de la Defunkt vor tine capetele de afis ale celor patru seri Stufstock – Greenfest pe scena de la Marina Park. Pe scena amplasata pe plaja vor concerta trupele Blanoz (Romania), Bau (Romania) si Electro Griot (Mali/S.U.A./Romania).


Organizatorii au dorit sa ofere o sansa si trupelor mai putin cunoscute publicului, creand o sectiune «off» a Stufstock Greenfest. Astfel, pe scena de la Papa la Soni, in zilele de joi, vineri si sambata, intre orele 16.00 si 19.00 vor concerta: the Others, Vive la Noise, Mauser, Evo, Mushroom Story, Talking Drums, Tep Zepi, the Amsterdams si the Mood.


O surpriza de ultima ora pentru fanii punk-rock-ului: trupa britanica Toy Dolls a acceptat sa cante, inaintea turneului din Japonia, la Vama Veche. Toy Dolls vor urca pe scena de la Marina Park din Vama Veche vineri, 17 august.


O alta modificare in program este legata de concertul de rasarit din dimineata de 19 august. Abdoulaye Diabate a anuntat ca, din cauza unor probleme de sanatate, nu va mai putea participa la festival. Balla Tounkara, un malian dintr-o prestigioasa familie de grioti, va completa grupul Electro Griot. Balla Tounkara va canta in dimineata de 19 august, pe plaja din Vama Veche, in formula Electro Griot, la kora (harfa africana) si va incanta auditoriul cu stilul vocal unic al Africii de Vest.


Stufstock Greenfest este organizat de Asociatia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural.Co-organizatori ai evenimentului : Events. Producatorii evenimentului sunt: TVR2, Capricorn&Capricorn Productions, Paravion.ro.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.