Începe sezonul 2019 al Campionatului Național de Raliuri

Începe sezonul 2019 al Campionatului Național de Raliuri

0 85

Așteptarea s-a terminat, astfel că în 3 mai se va da startul unui nou sezon în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, odată cu Raliul Argeșului Catena. Printre protagoniștii din 2019 se vor număra și brașovenii Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, cu a lor Škoda Fabia R5, care vor lupta, din nou, pentru un loc acolo sus, pe podium. Spre deosebire de alți ani, campionatul nu va mai debuta la Brașov, ci la Pitești, unde probele de pe Transfăgărășan vor constitui punctul principal de atracție.

Giri și Tudor au efectuat o parte din recunoașteri și au oferit primele impresii, la cald. „Am reușit să facem recunoașteri pe probele de pe Transfăgărășan. Sunt un pic denivelate, iar astăzi le-am găsit și ude, curgea apă de pe munte pe ele. Dar sunt foarte frumoase și foarte complexe. Proba de la coada lacului este una superbă și mă bucur că vom avea ocazia să concurăm pe ea. Pentru noi va fi un sezon dificil, din toate punctele de vedere. Sperăm să începem fără evenimente neplăcute noul an competițional și să ajungem cu bine la finalul cursei argeșene”, a spus Dan Gîrtofan.

Dublul campion național este fericit pentru fiul său Andrei, care va lua startul în noul sezon la fosta clasă 3, la bordul unui Subaru Imprezza N14: „Andrei va face trecerea în acest an la o mașină cu tracțiune integrală. Sunt bucuros pentru el, îl văd foarte motivat și sunt sigur că va avea rezultate foarte bune”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.