Incepe refacerea spatiului verde din Brasov

Incepe refacerea spatiului verde din Brasov

0 62

Presiunea pusa pe edili de catre acologisti a dat roade. Spatiul verde din orasul Brasov este analizat in vederea inceperii unei campanii de refacere initiata de reprezentantii Regiei Padurilor «Kronstadt». Astfel, in urma studierii starii in care se afla copacii din municipiul nostru, s-a hotarat ca mai multi copaci de pe strada Nicolae Iorga sa fie inlocuiti cu puieti.
De asemenea, se intentioneaza plantarea de copaci si in zona SIF Transilvania.
Viceprimarul Adrian Gabor a fost cel care a umarit indeaproape desfasurarea lucrarilor. „Vom planta puieti in toate cartierele orasului pentru a reface spatiile verzi distruse in timpul lucrarilor de asfaltare si de amenajare de noi parcari. Au fost pregatite exemplare de stejar rosu, tei si paltin, care sunt specii rezistente la schimbarile meteorologice specifice Brasovului. Castanii de pe Nicolae Iorga erau deja putreziti si am dorit sa evitam producerea altor incidente neplacute”, a spus viceprimarul, citat de Transilvania Expres.
Si pentru ca tot suntem in plina campanie, consilierul local Ciprian Chiriches (PD-L) nu a ratat ocazia de a prezenta planurile si intentiile sale de viitor. Acesta a anuntat faptul ca doreste sa amenajeze un parc de 5000 mp in cartierul Bartolomeu. Parcul va include un teren de baschet si unul de fotbal, precum si piese de mobilier urban pentru copii.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.