Incepe luna curateniei

Incepe luna curateniei

0 105

De luni, 12 martie, Primaria Brasov desfasoara, timp de o luna, o ampla actiune de curatenie a domeniului public si privat, in toate cartierele municipiului Brasov. In acest sens, municipalitatea face appel catre brasoveni (asociatii de proprietari, societati comerciale, institutii publice si de invatamint) ca in perioada 12 martie – 6 aprilie sa contribuie la realizarea acesteia, prin luarea de masuri care sa duca la curatarea spatiilor verzi, aleilor, trotuarelor si a rigolelor stradale din perimetrul imobilelor de locuit si a celor cu alta destinatie.


Se interzice taierea sau toaletarea neautorizata a arborilor si arbustilor de pe domeniul public si privat al municipiului. Deseurile rezultate ca urmare a acestei activitati vor fi depozitate linga punctele de colectare a deseurilor menajere, cit mai compact, urmind ca acestea sa fie transportate de catre operatorii de salubrizare imputerniciti de catre Primaria Municipiului Brasov.


Totodata, toti cetatenii care doresc sa se lipseasca de obiecte casnice care nu mai prezinta utilitate sau fac curatenie generala si doresc sa se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decit deseuri menajere, o pot face in locuri special amenajate la platformele de gunoi sau in containere de 8 m.c., de culoare portocalie, dispuse pe domeniul public, astfel:


1. Cartierul SCHEI pe str. Invatatorilor nr.4;


2. In CENTRU CIVIC pe str. Fundatura Rosiorilor, Lucian Blaga si Petru Rares linga platformele de precolectare a deseurilor menajere;


3. In cartierul ASTRA pe strazile Cocorului, Mierlei, Soarelui, Piriului, Al. Cel Bun, Baba Novac, Ferencz Szemler/Infratirii, Satum, Apollo, Neptun, Aleea Minerva (2).


4. In cartierul NOUA pe strazile: Visinului, Levanticai/Iederei si Rozmarinului/Brazilor


5. In cartierul VALEA CETATII pe strazile: Jepilor (2), Artarului si Somesului;


6. In cartierul TRIAJ: Fundatura Harmanului, linga pasajul subteran CFR; Piata Triaj; str. Fanionului,


7. In cartierul FLORILOR pe strazile: Parcul Mic (punct termic), Aleea Magnoliei, Margaritarelor, Toporasului/Rozelor


8. In cartierul TRACTORUL pe strazile: Ciocanului/Oct. Goga, Al. Constructorilor, Bronzului/Aluminiului, Gen. Dumitrache, Gloriei/1 Decembrie, Codrii Cosminului/Posada.


9. In cartierul BARTOLOMEU pe strazile: Ghe. Doja, Lanurilor/Gospodarilor, Linii/Fuiorului, Lucemei/Bobului, Eliade Radulescu/Dimitrie Anghel


10. In cartierul GARII, pe strazile: AI.Sinzaienelor, Al. Petuniei, Crisana/Basarabiei, 9 Mai


11. In cartierul BRASOVUL VECHI, pe strazile: Sitei/AI. Davila, M. Viteazul 3, Grivitei (sc 19), Avram Iancu/N. Lupu, Crisan/Memorandului, Ion Ratiu.


?


Pentru situatiile cind deseurile rezultate in urma curateniei de primavara nu pot fi depozitate in aceste containere, cetatenii sunt rugati sa sa comunice telefonic la Primarie in vederea ridicarii, la numerele: 415264 intre orele 8 – 16 sau 416550, 984, intre orele 16 – 08.


Primaria va asigura transportul deseurilor rezultate in urma efectuarii curateniei de primavara.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.