Incepe “Kronstadt Jazz Festival”

Incepe “Kronstadt Jazz Festival”

0 57

Vineri, 7 septembrie, debuteaza la Brasov prima editie a “KRONSTADT JAZZ FESTIVAL”, eveniment organizat de Consiliul Judetean Brasov si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov. Brasovenii iubitori ai jazz-ului pot sa-si achizitioneze bilete de la casa de bilete a Teatrului “Sica Alexandrescu. Pretul unui bilet valabil o singura seara de spectacol, vineri sau sambata, este de 15 lei, iar pretul biletului pentru ziua de duminica este de 20 de lei. Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Teatrului “Sica Alexandrescu”. Cei care doresc sa nu rateze nici o seara de spectacol pot sa-si achizitioneze un abonament care costa 30 de lei si este valabil pe toata perioada festivalului.


Pe scena vor urca 38 de muzicieni reuniti in noua formatii, muzicieni proveniti din zece tari diferite, printre care Italia, Venezuela, Peru, Ungaria, Austria, SUA si bineinteles Romania.


Deschiderea festivalului va avea loc vineri la orele 19.00 si va aduce in scena grupul Groove Factory, o formatie locala fondata in anul 2004 la initiativa lui Simion Breaz si a lui Monel Puia.


Prima seara a festivalului este dedicata instrumentelor cu coarda, iar printre cei ce vor concera pe scena teatrului brasovean se afla:? Eldad Tarmu, Richard Simon, Szaloky Bela, Gyarfas Istvan s.a.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.