Incepe Festivalul de Dramaturgie Contemporana

Incepe Festivalul de Dramaturgie Contemporana

0 121

Incepand cu anul 1978, Teatrul “Sica Alexandrescu” este initiatorul si organizatorul? Festivalului de Dramaturgie Contemporana. Un festival care de-a lungul timpului a capatat notorietate, chiar daca pentru o perioada, a fost intrerupt.


Anul acesta, in perioada 16-24 noiembrie, va avea loc cea ce a XIX-a editie, organizatori, pe langa Teatrul “Sica Alexandrescu”, fiind Primaria Municipiului Brasov, UNITER si Ministerul Culturii si Cultelor.


La editia din acest an vor fi prezente teatre din Bucuresti, Iasi, Targu Mures, Cluj si bineinteles spectacolele Teatrului „Sica Alexandrescu” din Brasov.


Programul evenimentului cuprinde 11 spectacole, in deschiderea festivalului fiind programat spectacolul „Hamletmachine” de Heiner Muller, in regia lui Dragos Galgotiu, sustinut de Teatrul Odeon din Bucuresti. Cortina se va ridica la orele 18.30, la Sala Mare a teatrului brasovean.


In afara spectacolelor, programul festivalului mai cuprinde lansari de carte si un spectacol lectura din „Dramaturgia portugheza actuala”.


Spectacolul de gala, ce va incheia aceasta saptamana de teatru la Brasov, va fi sustinut de catre Teatrul Bulandra din Bucuresti, cu „Mascariciul” dupa Cehov, in regia lui Horatiu Malaele.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.