Începe barajul de promovare în Liga a treia de fotbal : ACS...

Începe barajul de promovare în Liga a treia de fotbal : ACS ,,SR”Municipal Brașov – Nemere Ghelința (stadionul Tineretului, sâmbătă, ora 18,00)

0 183

ACS ,,SR”Municipal Brașov, în calitate de câștigătoare a Ligii a patra, Brașov, va susține sâmbătă, 16 iunie, pe stadionul Tineretului (de la ora 18,00), prima manșă a ,,dublei”de baraj, pentru promovarea în Liga a treia de fotbal. Adversara echipei brașovene este câștigătoarea întrecerii similare a județului Covasna, Nemere Ghelința. Înaintea acestei partide, au oferit declarații doi reprezentanță ai echipei brașovene, jucătorul Andrei Poverlovici şi antrenorul Florin Stîngă
Sînt la primul baraj de promovare din cariera mea. Putem spune că există presiune, este normal atunci cînd ai un obiectiv de îndeplinit. Sîntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru a cîştiga acest baraj. Trebuie să tranşăm promovarea după meciul tur de pe Tineretului. A fost o stare de tensiune după ce s-a întîmplat în ultimul timp la echipă, dar cred că am trecut cu bine peste aceste momente. Sperăm ca proiectul să continue”, a spus Andrei Poverlovici.
A fost un retur de campionat presărat cu foarte multe incertitudini, răutăţi şi cu dorinţa unor oameni ca această echipă să nu reuşească. Mă bucur că împreună cu jucătorii am avut un parcurs presărat doar cu victorii, obţinute şi în urma unor jocuri bune. Am ajuns în faţa acestui baraj, pe care îmi doresc din tot sufletul să îl cîştigăm. Sper că se vor linişti şi apele din toate punctele de vedere, iar acest proiect conceput de suporteri va merge mai departe pe calea cea dreaptă, pas cu pas, iar fotbalul în Braşov să renască prin această echipă. În acest baraj cu cu Nemere Ghelinţa cred că presiunea rezultatului îşi va pune amprenta asupra jocului, dar îmi doresc ca jucătorii noştri să fie încrezători, liniştiţi, calmi, pentru că au toate atuurile să cîştige barajul. Ne-am pregătit foarte bine, sîntem motivaţi şi vreau să le facem o bucurie suporterilor după maşna tur.“, a spus Florin Stîngă.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.