Incepand din 14 iunie se elibereaza roviniete pe perioade mai mici

Incepand din 14 iunie se elibereaza roviniete pe perioade mai mici

0 162

Posta Romana anunta ca, incepand din aceasta luna, ofera clientilor posibilitatea eliberarii rovinietelor pentru perioade mai mici de un an, in baza conventiei incheiate cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) .


Tariful se calculeaza diferentiat, in functie de perioada de valabilitate a rovinietei: 7 zile, 30 zile sau 6 luni. Achitarea contravalorii rovinietelor se poate face printr-un numar de 700 oficii postale din intreaga tara, dintre care peste 500 sunt informatizate, permitand tarifarea automata si editarea informatica a documentelor care atesta efectuarea platii.


Conform precizarilor C.N.A.D.N.R., rovinietele cu un termen de valabilitate de 3 luni nu pot fi eliberate deoarece pentru aceasta perioada nu este prevazut tarif.
De asemenea, a fost eliminata achitarea in rate a tarifului anual de utilizare a drumurilor nationale, indiferent de stadiul ratelor restante.


Clientii pot solicita in continuare eliberarea rovinietei cu 30 de zile inainte de data de incepere a valabilitatii acesteia.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.