Incep probele scrise la bacul de toamna

Incep probele scrise la bacul de toamna

0 81
Astazi candidatii inscrisi la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului din acest an vor incepe sustinerea probelor scrise, dupa ce saptamana trecuta s-au desfasurat probele orale.
 
In aceasta dimineata elevii vor sustine proba scrisa la limba si literatura romana, prima dintre cele trei probe scrise din cadrul formatului actual al bacalaureatului.
 
Maine urmeaza sa se desfasoare proba scrisa la limba si literatura materna, pentru cei care nu au avut de sustinut proba de astazi.
 
Miercuri va avea loc cea de-a treia proba scrisa, este vorba despre proba obligatorie a profilului, iar vineri candidatii vor sustine proba la alegere a profilului si specializarii.
 
Elevii care nu au promovat bacalaureatul in sesiunile anteriore, dar au reusit sa ia nota minima necesara pentru a trece la una dintre probe vor sustine in aceasta sesiune doar examenele la care nu au reusit sa promoveze in trecut.
 
Rezultatele se vor afisa pe 2 septembrie pana la ora 16:00, urmand ca pana la ora 20:00 sa se accepte contestatii din partea elevilor nemultumiti.
 
Rezultatele finale vor fi afisate pe data de 5 septembrie, dupa doua zile in care se vor rezolva contestatiile la nivel national.
 
P.I.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.