Incep inscrierile pentru Joy Art Festival

Incep inscrierile pentru Joy Art Festival

0 63

Joy Art Festival – festivalul international de arta pentru tineret, organizat de AONGTR si FJT, se va desfasura anul acesta la Brasov, in perioada 16-18 noiembrie. Cei care doresc sa participe se pot inscrie pana in 28 septembrie, iar pe data de 1 octombrie vor fi anuntate rezultatele selectiei.


Se solicita o contributie de participare celor selectati, de 20 lei de persoana. Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 30 de ani. Concursurile se adreseaza celor care nu lucreaza in domeniile respective.


Sectiunile vor fi aceleasi ca si la editiile anterioare: muzica, teatru si multimedia, dar vor fi si noutati.


?


Sectiunile festivalului


Sectiunea Muzica – concurs de interpretare- solist


Pentru inscriere se trimite un demo de maxim 2 minute al melodiei pentru concurs impreuna cu formularul de aplicare, la adresa joyartmuzica@gmail.com .


Categoriile de concurs sunt: voce: gen muzical acceptat: pop, rock; instrumental: gen muzical acceptat: clasic; jazz.


Sectiunea Teatru – concurs pentru cel mai bun spectacol de teatru. Pentru inscriere se trimite o scurta prezentare a fragmentului/ piesei alese, impreuna cu formularul de aplicare, la adresa joyart.teatru@gmail.com.


Sectiunea Multimedia – concurs de creatie:


Film- concurs de scenariu de film de scurt metraj, de maxim 7 minute.


Pentru inscriere se trimite o prezentare a filmului, impreuna cu formularul de aplicare, la adresa joyartmultimedia@gmail.com.


Videoclip publicitar- concurs de creatie publicitara


Pentru inscriere se trimite un clip publicitar de maxim 1 minut, pentru pentru o campanie despre folosirea prezervativului ( fara a da nume de marca), impreuna cu formularul de aplicare la adresa joyartmultimedia@gmail.com.


Fotografie- concurs de grafica digitala.


Pentru inscriere se trimite un colaj de maxim 3 minute, in format pps sau ppt, pe o tema la alegere, impreuna cu formularul de aplicare la adresa joyartmultimedia@gmail.com . Melodia de fundal se va solicita doar celor selectati.


Desigur, exista si premii, insa valoarea lor va fi stabilita putin mai incolo pentru ca valoarea lor depinde si de numarul sponsorilor pe care organizatorii reusesc sa-i atraga. In acest sens, cei care doresc sa incheie contracte de sponsorizare pentru Joy Art Festival, sunt rugati sa contacteze organizatorii la adresa joyartfestival@gmail.com. Pentru orice detalii privind organizarea, aceeasi adresa.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.