Incep inscrierile pentru ajutorul de incalzire

Incep inscrierile pentru ajutorul de incalzire

0 55

Brasovenii care au venituri sub 500 de lei pe membru de familie vor beneficia si in iarna 2007-2008 de ajutor pentru incalzirea locuintei acordat conform OUG 107/2006. Incepand cu data de 10 septembrie, brasovenii pot depune cererile la Directia de Servicii Sociale, astfel incat cei care se incadreaza in criteriile stabilite de actul normativ sa poata beneficia de intreg ajutorul, pe perioada noiembrie 2007 – martie 2008.


Titularul ajutorului, adica persoana care completeaza cererea de acordare a ajutorului pentru incalzirea locuintei, poate fi proprietarul locuintei sau titularul contractului de inchiriere a acesteia, ori alt membru de familie major si legal imputernicit de catre proprietarul locuintei sau titularul contractului de inchiriere.


Cuantumul ajutorului este in suma fixa, raportata la venitul net mediu lunar de membru de familie si reprezinta sume lunare intre 14 si 46 de lei.


Acordarea ajutorului se face pe baza de cerere, insotita de declaratie pe propria raspundere privind componenta familiei si veniturile din aceasta.


Formularele de cerere si declaratia pe propria raspundere sint puse la dispozitia solicitantilor de catre Directia de Servicii Sociale Brasov, camera 203.


Dosarul va trebui sa contina: cererea propriu-zisa si documente doveditoare privind componenta familiei – buletin de identitate, certificat de nastere, acte care sa ateste situatia minorilor care nu locuiesc cu parintii (curatela, tutela, plasament, hotarire de incredintare), permis de sedere temporara sau permanenta pentru cetatenii straini sau apatrizi cu domiciliul sau resedinta in Romania, acte privind veniturile familiei sau persoanelor singure (adeverinta cu salariul net realizat in luna anterioara depunerii cererii pentru acordarea ajutorului pentru incalzire, copie dupa ultimul cupon de pensie/indemnizatie din luna anterioara depunerii cererii), adeverinta de la Administratia Financiara, dupa caz, si daca este cazul, contract de inchiriere a locuintei.


Pentru informatii suplimentare, cetatenii pot apela numarul de telefon 0268/547721, interior 15.


Program Directia de Servicii Sociale:


Luni – Vineri: 8.00-18.00


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.