Incendiu violent – trei case au ars ieri (joi) in Fundata

Incendiu violent – trei case au ars ieri (joi) in Fundata

0 762

Doua case din lemn au ars aproape in totalitate si acoperisul unei a treia s-a facut scrum intr-un incendiu produs ieri in Fundata. Izbucnite initial intr-una din locuinte, flacarile de dimensiuni impresionante s-au extins cu repeziciune la casele invecinate, toate construite din material lemnos.

Doua case din lemn au ars aproape in totalitate si acoperisul unei a treia s-a facut scrum intr-un incendiu produs ieri in Fundata.
Izbucnite initial intr-una din locuinte, flacarile de dimensiuni impresionante s-au extins cu repeziciune la casele invecinate, toate construite din material lemnos. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov a intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD pentru a acorda asistenta unui batrin de 72 de ani si sotiei acestuia, in varsta de 68 de ani. Barbatul s-a ales cu arsuri pe antebratul drept in timp nevasta lui a suferit un atac de panica.incendiu fundata1
Interventia pompierilor a fost ingreunata de faptul ca presiunea apei era scazuta la hidrantii din apropiere, astfel incat luptatorii cu flacarile au avut nevoiede trei ore pentru a lichida incendiul.
Pentru a asigura accesul pompierilor spre incendiu, politistii rutieri au restrictionat traficul rutier pe DN 73 Pitești – Rișnov in zona localitații Fundata, la kilometrul 93.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.