Incendiu la o pensiune din localitatea Lisa

Incendiu la o pensiune din localitatea Lisa

0 425

Acoperisul si etajul casei de vacanta s-au aprins in noaptea de revelion iar cei 30 de turisti aflati in interior au fost evacuati. Pompierii au intervenit timp de 5 ore cu trei echipaje cu apa si spuma, doua detasamente de la Departamentul de Pompieri Fagaras si unul de la sectia de pompieri Victoria

Acoperisul si etajul casei de vacanta s-au aprins in noaptea de revelion iar cei 30 de turisti aflati in interior au fost evacuati. Pompierii au intervenit timp de 5 ore cu trei echipaje cu apa si spuma, doua detasamente de la Departamentul de Pompieri Fagaras si unul de la sectia de pompieri Victoria.
De asemenea s-a deplasat la fata locului si un echipaj SMURD. Au ars acoperisul si mansarda locuintei iar interventia a fost destul de dificila in conditiile in care s-a desfasurat pe o temperatura de minus 15 grade grade.incendiu lisa1
Interventia a fost ingreunata si de lipsa apei, care i-a constrans pe angajatii ISU sa alimenteze autocisterna din paraul din apropiere.
Pompieriii nu au stabilit deocamdata cauza producerii incendiului insa spun ca lemnul din care era construita cladirea a favorizat extinderea focului.
Flacarile au fost stinse in cateva ore, dar intregul etaj din lemn s-a facut scrum.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.