Incendiu in cartierul brasovean Astra

Incendiu in cartierul brasovean Astra

0 150

Apartamentul unei familii din Astra, mai precisde pe Aleea Mercur, a fost cuprins de flacari ieri, dupa ora pranzului.
Incendiul a izbucnit de la o lumanare din acelea parfumata, care ar trebui sa goneasca din casele oamenilor pani si mirosul de viata amara
Pompierii presupun ca acea lumanare parfumata fatala a fost pusa de locatara apartamentului intr-un suport de sticla si apoi pe televizor, dupa care a plecat la cumparaturi.
Cand lumanarea a ajuns la suportul de sticla, acesta s-a incins si, probabil, s-a spart, dupa care a luat foc si carcasa televizorului, apoi focul s-a extins si la celelalte obiecte din camera.
Incendiul a fost stins de pompierii care au ajuns la fata locului imediat, caci au unul dintre detasamente in cartier. Ei au folosit cu doua masini speciale pentru asemenea interventii , reusind sa stinga focul in circa o jumatate de ora.
Incendiul nu a apucat sa ia proportii si sa se extinda si la celeltalte aprtamente, dar fumul gros si negru a distrus peretii apartamentului si a ajuns si pe holuri si in apartamentele vecine, la fel cum si apa folosita de pompieri la stingerea incendiului a provocat pagube.
Si uite cum, din dorinta unui aer mai placut, biata proprietara s-a ales cu aerul greu, de foc stins fortat cu apa. Insa nu trebuie sa uitam neglijenta de care a dat dovada femeia, caci se stie, atunci cand pleci de acasa nu lasi deschisa nicio sursa de foc.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.