Incendiu in buricul civic al Brasovului

Incendiu in buricul civic al Brasovului

0 155

Acesta a izbucnit ieri, aproape de pranz, intr-o casa din spatele bisericii de lemn de pe B-dul 15 Noiembrie, din zona Hidromecanica.

Vecinii afirma ca imobilul nu mai este locuit de catva timp, astfel ca mai multi boschetari si-au gasit acolo adapost, ca vine toamna, vine iarna, si noptile sunt din ce in ce mai reci.
Au fost alertati, prin numarul de urgenta 112, pompierii, care s-au deplasat la locul incendiului cu o autospeciala cu apa si spuma, focul fiind stins in scurt timp, interventia militarilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov incheindu-se in mai putin de o jumatate de ora.

„Cauza probabila care a dus la izbucnirea incendiului este o tigara aruncata inainte de a fi stinsa, se pare, de cativa oameni ai strazii, care au populat imobilul. Pagubele nu le putem inca estima, deoarece trebuie evaluate cu ajutorul proprietarului, pe care l-am anuntat telefonic de incident”, a declarat lt. Maricel Rugina, loctiitorul comandantului de detasament din cadrul ISU Brasov.

Ce nu-mi intra in ca este faptul ca exista proprietari de imobile care pleaca cine stie pe unde si-si lasa casele vraiste la indemana oricui, in loc sa le inchirieze sau sa le dea in grija unor rude sau cunostinte, care, chiar daca nu locuiesc in ele, macar pot trece sa vada care mai este situatia.
Si cand te candesti cati nu au unde sta, nereferindu-ma aici la boschetari, ci la oameni din randurile societatii normale.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.