Inca un sondaj tendentios

Inca un sondaj tendentios

0 171

Recent a fost dat publicitatii un sondaj CSOP, comandat de PD-L si care il scoate pe Basescu drept Fat-Frumos al Romaniei. Astfel, cu toata moaca lui oribila, externa si interna, Traian Basescu apare pe primul loc in preferintele electoratului.
Iata si ce mai zice acest sondaj.
In cazul in care Sorin Oprescu ar candida din partea PSD, clasamentul ar arata astfel: Traian Basescu – 36%, Sorin Oprescu – 22%, Crin Antonescu – 13%, Corneliu Vadim Tudor – 12%, Kelemen Hunor – 5% si principele Radu Duda – 3% .
Daca Sorin Oprescu ar candida ca independent, Traian Basescu (PD-L) ar avea 35%, iar pe locul al doilea s-ar afla Mircea Geoanã (PSD), cu 21%. Pe locul al treilea s-ar regasi Crin Antonescu, cu 15%, fiind urmat de Sorin Oprescu, in calitate de candidat independent, cu 11%. Corneliu Vadim Tudor (PRM) ar fi votat de 10%, Kelemen Hunor (UDMR) de 5% si principele Radu Duda de 3%.
Potrivit aceluiasi sondaj CSOP, clasamentul partidelor ar arata astfel: PD-L – 33%, PSD+PC – 31%, PNL – 16%, PRM – 8%, PNG – 6% si UDMR – 6%.
PD-L este partidul care se preocupa cel mai mult sa gaseasca solutii la problemele economice, conform sondajului CSOP.
53% dintre repondenti cred ca anul acesta vor fi mai multe scandaluri politice decat in anii anteriori.
La intrebarea „Care este partidul care provoaca cel mai des conflicte?”, 20% au raspuns PSD, 15% – PD-L, iar 55% cred ca ambele partide.
Sondajul a fost realizat la comanda PD-L, in urma intervievarii a 809 persoane, in perioada 30 iulie – 3 august 2009. Eroarea de reprezentativitate este de +/- 3.5%, cu o probabilitate de 0,95%.

Si cand vezi cine a comandat sondajul, este clar de ce procentajul e cel prezentat mai sus. PD-L-ul a simtit cum se duce la vale si cum Basescu este tot mai nervos ca da cu dreptul in stangul, a comandat sondajul, a platit cat a trebuit pentru acest rezultat si uite cum cetateanul de rand este dus in eroareBineinteles ca acest cetatean trebuie sa fie si tare incuiat sau batut in cap ca sa creada ce am prezentat mai sus.
In rest toate bune, caci mi-e sila sa comentez minciuni.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.