Inca un protest marca Vankay

Inca un protest marca Vankay

0 95

Vankay a blocat din nou ocolitoarea Brasovului, insa de aceasta data nu oricum si cu metodele de pana acuma. Daca pana acum, la acest ultim protest insotit de blocarea circulatiei Vankay a ales sa faca pana si un gratar in mijlocul drumului, sa aseze o masa pe un covor si sa-si invite amicii la petrecere sau sa ridice ziduri simbolice din caramida si alte materiale, de data aceasta a recurs la o metoda de toata minunea.
Omul proprietar al terenului pe care se afla podul s-a imbracat in haine de puscarias si s-a pus asa in mijlocul drumului, blocand astfel accesul masinilor.
Pe langa toate protestele de pana acuma – si probabil si altele viitoare – Vankay a declarat ca a depus si o plangere penala impotriva autoritatilor locale si a constructorului pentru ca nu ii este respectat dreptul de proprietate.
In acest sens, omul sustine ca vor fi chemate la audieri mai multe persoane publice, incepand cu notabilitatile brasovene, in functie la vremea construirii podului, dar si a celor de astazi.
Din cauza protestului, circulatia pe ocolitoarea Brasovului a fost blocata, de data aceasta, numai ceva mai mult de o ora.
Oare ce va mai inventa Vankay pentru urmatorul protest? Poate data viitoare va aduce niste ursi gunoieri sa-i faca ordine pe proprietate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.