Inca un primar brasovean pasibil de amenda

Inca un primar brasovean pasibil de amenda

0 59

Primarul din Voila, Ovidiu Serban, va primii o amenda de 10.000 de lei, daca nu va va putea sa demonstreze ca aplicat legislatia din domeniul fondului funciar.


?


Subprefectul Szakal Andras a convocat pentru marti o sedinta extraordinara a Comisiei de aplicare a legilor fondului funciar din comuna Voila, el motivand tergiversarea inaintarii spre validare a notificarilor depuse in aceasta localitate in baza Legii nr. 247/2005.


?


„In luna aprilie am fost la Voila si le-am cerut membrilor comisiei ca pana la finele lunii august sa definitiveze procedurile. Cu toate acestea, pana acum la Prefectura nu a fost transmis nici un dosar si am informatii ca nu s-a avansat deloc cu analiza actelor”, a declarat Szakal.


Dupa ce, in aprilie, primarul din lolcalitatea amintitita, Ovidiu Serban, a primit un avertisment, procedurile de aplicare a legii nu au fost aplicate de catre edil, astfel ca, potrivit afirmatiilor subprefectului, acesta va primi amenda maxima pentru tergiversarea procedurilor de aplicare a Legii nr. 247/2005, respectiv 10.000 de lei, daca nu ii va demonstra ca a aplicat legislatia. „Aici nici macar nu s-a facut validarea. Este o localitate unde punerea in posesie aproape ca nu s-a facut, nici macar pe legile anterioare, din anii 1991 si 2000”, a precizat Szakal.


?


Primarul din Voila ar putea fi, asadar, al doilea amendat din judetul Brasov, dupa Dragos Serafim, primarul din Cristian, care s-a ales cu o amenda de 20.000 de lei, pentru blocarea atribuirii unor terenuri.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.