Inca un portughez in Ardeal

Inca un portughez in Ardeal

0 183

Clubul de fotbal de prima liga, CFR Cluj, l-a prezentat miercuri dupa amiaza pe portughezul Andre Leao, mijlocas transferat de la echipa portugheze Beira Mar, cu care a semnat un contract pe o perioada de cinci ani.

„Am venit sa castig la anul campionatul cu CFR si sa joc in Liga Campionilor. De-abia astept sa ma apuc de lucru cu ceilalti colegi ai mei. Sunt fericit ca am ajuns la Cluj si sper sa ajut cat mai mult echipa pentru realizarea obiectivului propus”, a declarat lusitanul cu acest prilej.

Arpad Paszkany patronul ardelenilor, a afirmat ca in nou sezon, CFR Cluj dorste sa castige campionatul intern si sa participe in UEFA Champions League. „Gata cu bunul simt ardelenesc… In sezonul viitor o spun public, vrem sa castigam campionatul si sa participam in Liga Campionilor”, a afirmat Paszkany.
De remarcat este insa faptul ca Mar, vine de la o echipa care tocmai a retrogradat din prima liga portugheza. Oare ardelenii aduna din Portugalia, doar jucatorii care contribuie la retrogradarea echipelor lor de club ?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.