Inca un magazin de materiale de constructii la Brasov

Inca un magazin de materiale de constructii la Brasov

0 97

In ciuda crizei economice, care se manifesta cu precadere in sectorul constructiilor, la Brasov se deschide un nou magazin de materiale de constructii si obiecte pentru casa si gradina. Este vorba despre magazinul construit de firma germana Hornbach, situat pe Calea Fagarasului, la iesirea din Brasov spre Ghimbav. Grupul Hornbach a intrat pe piata romaneasca in urma cu doi ani si detine peste 120 de magazine de tip do-it-yourself (DIY) in Germania, Austria, Olanda, Cehia, Elvetia, Luxemburg, Slovenia si in Suedia.
Magazinul din Brasov, al treilea din tara si primul din afara capitalei, este amenajat pe un teren de 50.000 de metri patrati si are o suprafata comerciala de 24.000 de metri patrati.
In magazinul deschis miercuri puteti gasi tot ceea ce va trebuie pentru constructia sau amenjarea locuintei, de la ciment pana la decoratiuni interioare si articole de gradina si plante.
Un lucru foarte important pentru clienti ce departajeaza noul magazin de bricolajde altele similare, este posibilitatea accesului auto, magazinul avand o sectiune drive-in, astfel incat la achizitionarea de marfuri grele, nu veti mai fi nevoiti sa plimbati carutul si sa-l incarcati si descarcati.
Potrivit directorului general al firmei Horbach Romania, Mugurel Horia Rusu, 30% din marfa comercializata este de productie autihtona, astfel incat industria romaneasca de profil sa fie ajutata. Cat despre preturi, conducerea magazinului sustine ca sunt mici. Cat de mici, raportat la veniturile doumneavoastra, urmeaza sa vedeti, daca v-ati propus sa va construiti sau renovati locuinta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.