Inca un egal pentru FC Brasov

Inca un egal pentru FC Brasov

0 103

FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Adrian Szabo, a remizat si in cel de-al doilea meci pe care l-a disputat in stagiul de pregatire din Antalya. Disputa in compania sirbilor de la FK Novi Pazar, ocupanta locului 10 in campionatul Serbiei, s-a terminat cu scorul de 2-2, dupa ce "stegarii" au dominat categoric intalnirea. Pentru "galben-negri" au marcat doi dintre tinerii jucatori transferati in aceasta iarna de echipa noastra, atacantii Ayhan si Danquah. In acest timp, sirbii au marcat primul gol dupa un fault evident la portarul Marinescu, acesta fiind calcat si impiedicat sa intervina la o minge in careul mic, iar cea de-a doua reusita a acestora a venit dupa o greseala pe faza defensiva a jucatorilor nostri.

La finalul partidei, antrenorul Adrian Szabo a afirmat ca "am dominat de o maniera clara partida, dar din pacate nu am reusit sa ne apropiem victoria. Din greselile pe care le facem acum trebuie sa invatam si sa nu le repetam in meciurile oficiale. Oricum, cand am ales sa folosim atatia jucatori tineri stiam la ce ne inhamam si ce ne asteapta, dar consideram ca acesta este drumul pe care FC Brasov trebuie sa mearga. Tinerii nostri fotbalisti sunt foarte talentati si numai asa pot capata experienta".

FC Brasov (repriza I): Marinescu – Velayos, Barbu, Cr. Munteanu, Dumbrava – Enceanu, Moraru, Mateiu, I. Popa – Paun, Ayhan.

FC Brasov (repriza a II-a): Mutu – Vagner, Oltean, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu – Viveiros, Madeira, Iakab, Tatar – Buga, Danquah. In minutul 85 Bruno Madeira a fost eliminat pentru doua cartonase rosii, in locul lui pana la finalul partidei intrand Mateiu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.