Încă un caz pozitiv la Brașov! ; numărul celor infectați a ajuns...

Încă un caz pozitiv la Brașov! ; numărul celor infectați a ajuns la 109 și s-a trecut la scenariul 3 de luptă împotriva Covid 19

0 78

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 109, în România. Unul din ultimele cazuri semnalate este un brașovean, în vârstă de 51 ani, întors din Italia, în 12.03. 2020, aflat în carantină. Celelalte cazuri pozitive : bărbat, 19 ani, Hunedoara,  contact al unui caz pozitiv, copil, 4 ani, contact al unui caz pozitiv, femeie, 43 ani, Hunedoara, contact caz pozitiv, femeie, 44 ani, Hunedoara,  contact caz pozitiv, femeie, 41 ani, Hunedoara, contact caz pozitiv, bărbat, 55 ani din Timișoara, aflat în carantină.

Nouă persoane s-au vindecat!

Vestea buna este că n această seară vor fi realizate procedurile de externare pentru 3 pacienți care au fost internați în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Ultimele 2 rezultate ale testelor realizate acestor persoane sunt negative, iar conform definiției de caz, acestea sunt considerate vindecate. Este vorba despre femeia de 26 de ani din Hunedoara, de bărbatul de 44 ani și fiica acestuia în vârstă de 16 ani tot din Hunedoara. Astfel, la nivel național sunt considerate vindecate 9 persoane care au fost infectate cu noul coronavirus.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.