Inca un accident mortal pe trecere la Brasov

Inca un accident mortal pe trecere la Brasov

0 539

Al doilea brasovean si-a pierdut viata intr-un accident rutier in acest inceput de an. Barbatul traversa strada regulamentar strada Independentei din cartierul Tractorul pe o trecerea de pietoni, in apropiere de intersectia cu strada Valea Jiului, cand a fost surprins de o autoutilitara si accidentat foarte grav

Al doilea brasovean si-a pierdut viata intr-un accident rutier in acest inceput de an. Barbatul traversa strada regulamentar strada Independentei din cartierul Tractorul pe o trecerea de pietoni, in apropiere de intersectia cu strada Valea Jiului, cand a fost surprins de o autoutilitara si accidentat foarte grav. Un echipaj SMURD a sosit in foarte scurt timp la locul accidentului si i-a acordat primele ingrijiri, dupa care victima a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov.
Din pacate, la scurt timp de la sosirea la spital, barbatul de 53 de ani a murit. Soferul de 37 de ani a fost transportat si el la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Incidentul survine la doar o zi dupa ce luni noaptea deputatul liberal Mihai Dontu a accidentat mortal un pieton pe Calea Bucuresti, la una din trecerile din oras pe care pietonii sunt cei mai expusi accidentelor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.