Încă o victorie la scor a elevilor lui Florin Stângă : ACS...

Încă o victorie la scor a elevilor lui Florin Stângă : ACS SR Municipal Brașov – ACS Gauss Bacău 7-2!

0 171

Două echipe nou promovate în Liga a treia de fotbal, ACS SR Municipal Brașov și ACS Gauss Bacău, s-au întâlnit pe stadionul Tineretului, într-o partidă de verificare. Meciul, disputat pe o căldură sufocantă, s-a disputat totuși într-un ritm destul de alert, înscriindu-se nu mai puțin de 9 goluri, dintre care 7 în poarta oaspeților. Echipa moldavă a condus cu 1-0 și 2-1 (scor la pauză), după care, în repriza secundă, prin introducerea unor titulari de drept, așa cum este, de exemplu, Strătilă, ACS SR Brașov a întors scorul și a câștigat la scor…Golurile echipei brașovene au fost marcate de Poverlovici (2), Cocan (2), Boția, Avram și un autogol. ACS SR Brașov a mai ratat un penalty, acordat în urma unui fault comis asupra lui E. Popa, dar irosit de Boția, care a trimis mingea pe lângă poartă!
ACS SR Municipal Brașov : A. Popa (Maxim) – Răduțoiu, R. Damian, Poverlovici, Voicu (Dragomir) – Leonte, Țuțu (Nicolau), Burlacu (Danciu) – Răchișan (Strătilă), E. Popa (Avram), Boția (A. Stan).
În echipa brașoveană nu au evoluat Toader și Rusu, accidentați.
Pentru ACS Municipal Brașov va urma o săptămână intensă de antrenamente, iar la sfârșitul ei, ultimul meci de verificare, înainte de startul sezonului, adversara fiind echipa din Râșnov. Meciul este programat sâmbătă, 18 august, probabil pe stadionul Tineretului. Tot la sfârșitul săptămânii viitoare, vineri, 17 august, la sediul FRF vor fi alcătuite seriile Ligii a treia și va fi stabilit programul etapelor.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.