Încă o țară care s-a săturat să se mai joace de-a pandemia...

Încă o țară care s-a săturat să se mai joace de-a pandemia – Norvegia renunță la toate restricțiile și se întoarce la viața normală!

0 82

Exemplul Danemarcii, țara care a ieșit din Jocul Pandemiei, nu putea fi ignorat. Norvegia va redeschide total societatea începând de sâmbătă, a anunțat vineri guvernul, care pune capăt astfel restricțiilor anti-Covid ce au limitat interacțiunile sociale și au afectat numeroase afaceri, transmite Reuters.
Au trecut 561 de zile de când am introdus cele mai dure măsuri din Norvegia pe timp de pace (…) Acum a venit timpul să ne întoarcem la viața normală de zi cu zi.
Pe scurt, acum putem trăi normal. Mulțumesc foarte mult, Norvegia!”
, spus premierul Erna Solberg, într-o conferință de presă.
Restricțiile rămase au fost ridicate sâmbătă după-amiază, la ora locală 16:00.
De acum înainte, toate sălile de sport, de spectacole, restauratele, cinematografele ș.a.m.d. vor putea funcționa la capacitate maximă, fără a mai exista reguli de distanțare fizică sau obligativitatea purtării măștii.
La noi știrea nu prea a fost mediatizată. Un rezultat firesc al presiunii guvernului care platește la greu susținerea pandemiei, o parte importantă din presa fiin beneficiară.
În România regimului Iohannis pandemia și restricțiile sunt valabile doar pentru muritorii de rănd. Toți cetățenii au văzut cum la congreul liberalilor au fost încăcate toate„ regulile pandemice” pe care tot ei le-au elaborat și le-au impus românilor. (V.T.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.