Încă o șansă pentru trei puncte : FC Braşov – Dunărea Călăraşi,...

Încă o șansă pentru trei puncte : FC Braşov – Dunărea Călăraşi, (Stadionul Tineretului, sâmbătă, ora 11.00)

0 65

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a la fotbal, FC Braşov întâlneşte pe Dunărea Călăraşi. Cu toate că sezonul trecut au ajuns până la barajul pentru promovarea în Liga 1, în acest start de sezon adversarii echipei brașovene au rezultate mult sub aşteptări. Echipa este pe locul 15, cu doar 3 puncte acumulate.

Ilie Stan vrea să profite de problemele adversarilor şi vrea să obţină toate cele trei puncte puse în joc. ,,Jucăm contra unei echipe cu experiență la nivel de liga a doua. După câte am auzit au şi ei probleme în momentul de față cu finanțarea, cu lotul pe care îl au şi vizavi de staff-ul tehnic, pentru că în ultima perioadă au schimbat vreo doi antrenori. Chiar şi aşa, nu ne va fi uşor pentru că vor veni aici să scoată maximum, nu au ce pierde. Am arătat că jucăm până în ultimul minut şi dacă vom reuşi să înscriem primii alta va fi situația.”, a explicat la conferinţa de presă dinaintea meciului Ilie Stan

Fundaşul golgeter al Braşovului, Alexandru Sabău, spune şi el că victoria este obligatorie şi speră să nu se oprească din marcat goluri.

Sper să mai ajut echipa cu goluri şi să nu mai luăm goluri la faze fixe. Să încercăm să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut până acum şi să aducem victorii. Trebuie să ne deblocăm puțin, victoriile aduc victorii şi mergem mai departe.”, a spus Alexandru Sabău.

Tânărul mijlocaş braşovean, Vlad Mihalcea spune că se bucură că poate evolua din nou acasă, că echipa este unită şi speră şi el într-un rezultat bun.

Ne gândim la meci, ne dorim victoria, pregătirea a fost foarte bună. Simt bine grupul, simt bine băieții, începem să formăm un grup puternic. E greu în două – trei luni să formezi legături de joc, legături şi în afara terenului. Cu timpul lucrurile acestea o să se vadă. Sper ca de sâmbătă, cât mai curând posibil.”, a spus și Vlad Mihalcea.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.