Inca o realizare a primului an de mandat pentru Iohannes – Administratia...

Inca o realizare a primului an de mandat pentru Iohannes – Administratia Prezidentiala are un site nou

0 316
Presedintele Klaus Iohannis anunta intr-o postare pe Facebook ca noul site al Administratiei Prezidentiale este online, si ca noua interfata este una prietenoasa, cu un design modern.
Presedintele declara ca isi doreste ca noua platforma sa  fie „un pas spre o comunicare mai eficienta” cu cetatenii. Noul site functioneaza cu intermitente la ora transmiterii acestei stiri.
Noul site al Administratiei Prezidentiale este online. Cu un design modern si o interfata priet Noul site al Presedintiei enoasa, vreau ca acest site sa fie un pas spre o comunicare mai eficienta cu fiecare dintre dumneavoastra.
Am initiat aceasta platforma pornind de la urmatoarele principii: mai multa transparenta, navigare facila, comunicare integrata. Imi doresc o Administratie Prezidentiala functionala si deschisa catre cetateni, iar noul site are o pagina dedicata unde imi puteti transmite mesajele voastre. Va invit pe noul www.presidency.ro!”, scrie Klaus Iohannis.
Noi am raspuns invitatiei si am fost… Da, este un site nou in care nu ai a;tceva de facut decat sa cauti realizari. Printre „randuri”, se vede ca a trecut un an si cei mai multi dintre romani nu prea sunt in stare sa consemneze cat de cat ceva la acest capitol. Noi o retinem pe cea mai evidenta – nu mai este Traian Basescu la Ciotroceni…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.